11 May 2012

Award from kak Shahriah Abdullah

Assalammualaikum semua
Sebelum terlupa nak gantungkan award ni dulu. Award ni datangnya dari seorang blogger yang dikenali dengan Kak Sha @ Kak Shahriah Abdullah..boleh singgah blog Kak Sha disini.

Rasanya dah ramai blogger masak-masak kenal dengan kak Sha ni kan...seorang novelis dan juga salah seorang yang berjaya masuk  rancangan Masterchef  musim pertama yang lalu. Walaupun saya jauh dari tanah air saya tetap mengikuti rancangan masterchef ini dan tengok sehingga ke episod yang terakhir. 

Perkenalan dengan Kak Sha di alam maya ini bermula apabila kak Sha singgah ke blog saya dan follow. Dari jejak yang kak Sha tinggalkan itulah saya dapat singgah ke blog kak sha dan semakin hari terasa semakin mesra bila perkenalan dari blog bersambung ke facebook pula. Tq kak Sha coz sudi berkenalan dengan saya semoga ukhwah yang terjalin akan kekal selamanya..InsyaAllah...:D


2 comments:

  1. Aaaaminnnnnnnnnn.... Aaamiiinnnn... Tq so much my dear :))) wahh terima kasih kerana sudi gantung AWARDS kak sha yang tak seberapa tu yaa cayangg.. terharu sungguh ni... itulah tujuannya... Moga silaturahimm yang terjalin di alam maya ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat Aminnnnnnn.... tq soooooOOooooo much... muahhzzz... ada rezeki nanti akak cuti kat Finland ekk.. kita masak sama-sama hehhehehh... hentah bilalah agaknya tu.. Wallahualam... :)) muahhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers