10 Oct 2011

My New Watermark

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua. Hari ni nak ceter pasal my new watermark ni. Alhamdulillah  ada org bermurah hati lagi bagi watermark ni...terharu juga sebab saya memang tak pandai nak buat pun...so..bila org bagi ni syukur alhamdulillah kecik tapak tgn stadium bola saya tadahkan..:D

 Ceternya bermula bila saya online jer facebook pagi semalam terus nampak msg yang disertakan dengan watermark ni sekali. Walaupun simple kata tuan yang membuatnya tapi saya suka...simple tapi menarik. Terima kasih buat adinda Ayu@ dikenali dengan nama LadyAyu yang jauh di mata tapi sentiasa dekat dialam maya ni dan blognya yang dikenali dengan http://ladychenta.blogspot.com/ . Hanya Allah saja yang dapat membalas budi baik mu dik. Ayu yang jauh merantau  bersama family sekarang ni berada di Oyama-shi, Tochigi, Jepun. Jauh juga tu dan belum pernah bersua muka tapi kemesraan yang terjalin mcm dah kenal lama.... InsyaAllah semoga satu hari nanti kita dapat berjumpa di alam realiti pula. tq dear..sayang selalu..:D


7 comments:

  1. Ouchhhhh cheq maluuuuuu
    Kaka suka Ayu pow Hepi
    Dh guna ekkkkk
    Syg ketat2 jugakkkk emuahhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. Ouchhhhh cheq maluuuuuu
    Kaka suka Ayu pow Hepi
    Dh guna ekkkkk
    Syg ketat2 jugakkkk emuahhhhhhh!

    ReplyDelete
  3. assalam nieza..cantik tu..ada bunga lagi..

    ReplyDelete
  4. tak nampak la pula gambonyeee huhuhu....tak loading2...hurrrmmmm

    ReplyDelete
  5. Kak Erna:
    w.salam....tq kak..:)

    ReplyDelete
  6. Norhafiza:
    yer ke? mana pi pula gambarnya tu..

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers