11 Jul 2011

Bunga From Kak Ummi & Kak Nor

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua. Hari ni nak gantung bunga yang cantik ni...bunga biru dah lama saya dapat ni datangnya daripada Kak Ummi @ Homesweethome untuk semua peminat dan followersnya. So.. sbg tanda dihargai saya dgn berbesar hati menerimanya..Dah lama dok peram baru berkesempatan nak gantung yer...ampunnn jgn marah yer kak ummi yer..nasib baik tak layu bunga ni kan...:D Apapun tahniah sekali lagi diatas peningkatan followers di blog akak tu yg telah mencecah lbh 3000 followers dah tu. Home Sweet Home memang hebat....kak Ummi pun hebat..jauh lagi perjalanan saya nk ke tahap mcm tu entah sampai ke tidak la nanti...:D



So..ceter pasal bunga yang merah kat bawah ni pula datangnya daripada Kak Nor @ Secubit Garam yang dah mencecah 1 juta hits  di blog beliau iaitu SecubitGaramNor67@blogspot.com. Bunga yang dikirim ni juga buat semua peminat dan follower beliau so....saya memang selalu sokong dan sbg tanda sokongan dan penghargaan dr kak Nor saya juga berbesar hati menerimanya dan angkut la bawa blk...hehe btw Tahniah sekali kak Nor..dan maaflah lambat sikit gantung bunga ni tapi tak lupa untuk menggantungnya. Secubit Garam juga tak kurang hebatnya....banyak resepi best-best disana.





Terima kasih juga diatas ingatan buat kakak sifu masak saya kak Ummi dan Kak Nor ni...banyak yang perlu saya kutip dan belajar dengan pengalaman akak berdua. Blog akak berdua memang hebat dan saya suka singgah ke sana...terima kasih berkongsi dan semoga akan terus berkongsi resepi yg meletop-letop lagi di kemudian hari. Semoga ukhwah yang terjalin sesama kita dialam maya ini juga akan di rahmati Allah swt selalu hendaknya...amin.

2 comments:

  1. Tahniah utk mereka..tumpang bangga!
    insyaAllah tak lama lagi nieza menyusul..=)

    ReplyDelete
  2. tq.. tq.. sudi gantung :)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers