12 Apr 2011

Thank You & Special Card From Kak Noor, Kak Ita, Kak Naz, Kak Lieza & Kak NoorSafone

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua....terima kasih diatas ucapan  pada blogger yang sudi memberi ucapan tahniah dan sudi gantung poskad drp 'Our Journey Begins'.  Poskad tu hanya sekadar tanda ingatan terima kasih saya pada semua yang telah memberikan sokongan dan menceriakan my blog ni .

Walaupun kita tak pernah bersua muka tapi ingatan mesra tetap berkekalan ...saya amatlah menghargainya dan sedia menerima tunjuk ajar drp blogger yg senior dalam meneruskan cabaran dalam dunia blogging ni...maklumlah kan baru umur sethn jagung banyak kelemahan dan kekurangan yang perlu diperbaiki dan diperlajari....diharap kita dapat sama-sama berkongsi pengalaman...walaupun  ada yg manis dan yang pahit utk ditelan tapi saya anggap itu semua lumrah kehidupan....saya terima seadanya..demi kebaikan bersama.

 Oklah nak ucapkan jutaan terima kasih juga pada kakak-kakak tersayang iaitu Kak Nor @ secubitgaramnor67Kak Ita @ Masam-masam manis, Kak Naz @ ovenkecil,Kak ezadlieza & Kak Noorsafone @ storyofmama
yg sudi kasi saya kad ucapan yang cantik sgt ni terharu sungguh bila buka lappy jer ada note drp fb dan kat blog suruh ambil kad.....thanks a lot...really appreciate!..:) Ok jom kita tgk kad yang special ni....






From: Kak ezadlieza


From: Kak Noorsafone @ storyofmama
Tahniah kak diatas follower yang sudah seramai 500org lbh tu.

Semoga perkenalan kita semua dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita dan sentiasa dirahmati Allah selalu.....InsyaAllah..:)


4 comments:

  1. thank You Nieza...Kak noor dtg amik poskad ....persahabatan berkekalan hendaknya..

    ReplyDelete
  2. salam nora. can u pick up 'this little somthing' kat blog Kjee. just to let u know how I appreciate my frens. tq.

    ReplyDelete
  3. singgah malam amik poskad...thanks sekali lg..

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers