15 Apr 2011

Thank You All For Your Kind Wishes And Cards

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua....Jutaan terima kasih diucapkan diatas ucapan serta doa dari semua sempena ulang tahun kelahiran saya pada 14 April 2011. Sungguh terharu rasa hati ini....ucapan dan doa daripada rakan-rakan-rakan di fb dan juga rakan-rakan bloggers amatlah saya hargai...Hanya Allah saja dapat membalas budi baik anda semua. Doa dan harapan saya juga semoga anda semua dirahmati Allah selalu...amin.


Tak lupa juga jutaan terima kasih pada kwn2 yang sudi memberi ecard pada saya....tak kiralah drp bloggers ataupun rakan fb..amatlah saya hargai...terharu rasa dihati bila diri ini diingati....terima kasih semua.


Photobucket

Kad  drp : Kak CtNaemah @ MyLittleDapur2 terima kasih kak...terima kasih diatas ingatan akak..suka kad ni cantik..:)


Kad drp: Adik Mimiey...terima kasih dik...bz-bz pun sempat kasi akak kad juga....tq atas ingatanmu...luvv u..:)


Kad yg dihantar di fb copy masuk sini...kad ni drp  Kak Nor @ secubit garam...terima kasih kak....suka dapat bunga cantik ni....terima kasih atas ingatan...syg akak selalu...mmmhuaaahx2



kad drp mamazieza di fb....terima kasih mama diatas ingatan...:)


Kad dr fb  from Love 2 cook....tq dear...sebaya umur kita yer...:)


ok terima kasih buat semua.....salam sayang dr saya..mmmhuahhx2...:)

9 comments:

  1. Assalam kak,walaupong terlewat nak gak ucap Happy BIRTHDAY UTK AKAK..Moga segala doa akak dimakbulkan Tuhan,moga chat selalu n di beri kesihatan yg baik..Nak ucap gak Happy Anniversary yg ke5 utk akak..Moga selalu berbahagia bersama Cik Abe Faizal akak yer..Hehe..Pstt jaga kesihatan leklok,sakit tekak jgn lupa suh abg faizal beli ubat tau..ngee.Opss lupa akak nurse msti pandai jaga diri kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Alamak akak tertinggal kapal terbang lagi. Walaupun lambat tetap juga nak ucap Happy Birthday. Semoga sentiasa dirahmati dan dilindungi oleh Yang Maha Esa.

    ReplyDelete
  3. HEPY BELATED BZDAY YER!
    MAY ALLAH BLESS U!


    p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal!(^_^)

    ReplyDelete
  4. uwaaa... nk wish semala, tenet wat hal tgh2 nk naip komen.. uhuk uhuk...

    tp, lambat pun nk wish jugak.. Happy Belated Birthday kak nieza cayang.. may His blessings be with you and your family always =)

    ReplyDelete
  5. asalamualaikum Nieza syg..ololo demam gak ke..sama la kita, lemah semacam je rasa bdan niii..byk2 rehat tau..get well soon! btw nak ucap byk2 t.kasih poskad tu dan lagi satu nak wish happy 1st anniversary to blog Our jouney begins & Happy birthday to u..Muah2 ! sori la tertinggal ktapi, lambat ambik ticket..:)

    ReplyDelete
  6. Salam Nieza...

    32 tahun dah....muda lagi tu....:-)

    ReplyDelete
  7. Salam kunjungan.. singgahla ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  8. banyaknya dpt kad.. best tu, ni akak dtg cari poskad.. tapi tak nmpk, nt pm linknya kat fb ya... mwahhhhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  9. nieza..memang rasa seronok kan bila kawan2 ucap selamat dan mendoakan kita..walaupun tidak pernah bersua ..

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers