26 Apr 2011

Tag From Kak Sariyusa


Assalammualaikum dan salam sejahtera...sebelum terlupa  nak merajinkan diri la menjawab tag drp Kak Yus @ Sariyusa ni...sabar jer lah bila kena tag ni...tapi tak apalah saya cuba buat dan jawab dgn hati yg ikhlas dan yang termampu jer lah yer....terima kasih atas ingatan akak utk tag saya ni.ok jom kita tgk apa h/work yg nk kena buat tu...

1.Bekas kekasih saya adalah seorang :

seorang hamba Allah juga



2.Saya sedang mendengar :
mesin basuh baju dan pengering baju yg sedang beroperasi...:D

3.Mungkin saya patut :
mendietkan diri yg semakin mengembang sekarang ni 

4.Saya suka :
masak dan ambil gambar

5.Sahabat baik saya :
ramai sangat

6.Saya tak faham :
bila saya bertanya

7.Saya kehilangan :
sesuatu barang..

8.Ramai yg bertanya :
bila saya nk blk Malaysia dan bekerja semula...(soalan yg susah utk saya jwb coz tak sure berapa lama husband nk posting kat sini...sampai masa dipanggil blk nanti...blklah kami..InsyaAllah)

9.Makna nama saya :
Nur ..cahaya

10.Cinta itu adalah :
anugerah dr Allah

11.Saya akan cuba :
memperbaiki kelemahan diri

12.Telefon bimbit saya :
iphone 

13.Bila saya terjaga dari tidur :
syukur alhamdulillah masih dipanjangkan umur..

14.Saya paling meluat apabila :
merasakan diri ini disakiti

15.Pesta/party adalah :
acara makan2 dan beramah mesra 

16.Haiwan yg paling comel :
kucing

17.Peringkat umur yg paling menyeronokkan bg saya ialah :
17thn kot..

18.Hari ini :
Selasa

19.Malam ini saya akan :
membaca buku

20.Esok pula saya akan :
keluar membeli brng dapur

21.Saya betul2 inginkan :
kehidupan yg bahagia dan dirahmati Allah selalu

22.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pg ini :
muka tak cukup tido coz selalu tido lewat dan bgn awal

23.Siapa yg anda mahu tag :
kekadang org tak suka dirinya di tag kan so...saya pun tak memaksa..sesiapa saja yg suka dan sudi jgnlah malu2 dan segan2....silalah jwb tag ni yer...tqvm:)
ok dah siap dah h/work yg diberi harap kak Yus berpuas atilah dgn jawapan saya yg ringkas tapi ikhlas ni...:D

6 comments:

  1. wah...muka kena mekap bila bangun tido ....

    ReplyDelete
  2. salam nieza
    seronok pulak tgk tag tu.cam lain dari yg lain..akak nak simpan lah nak pekenakan org suatu hari annti.seronok mengusik geng blogger nih.hehe

    ReplyDelete
  3. tun blom wat lagi homework nihhhh... solan nombor satu tu rasa mcm x patut je tanya pd yg dh berkahwin nih.. huhu

    ReplyDelete
  4. persamaan kiter no 3 dan 12...yihaaaa *____^

    ReplyDelete
  5. Kak Naz:
    haha betul juga tu..:)

    Kak Anim:
    silakan kak...best juga sekali sekala layan tag ni kan...hehe

    Tun:
    tu la pasal akak jawab jer lah..:)

    Ayu:
    ye ker?..give me 5...hehe

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers