26 Apr 2011

Kad & Award

Assalammualaikum dan salam sejahtera..sebelum terlupa saya nak gantung la kad dan award ni dulu....terima kasih atas ingatan dari teman-teman di alam maya yg sudi bagi kad dan award ni...sungguh terharu rasa dihati bila dijemput untuk mengambil kad dan award yang cantik-cantik ni....suka sgt dan tak sabar nak gantung ni...semoga perkenalan kita dialam maya sentiasa dirahmati Allah selalu.

Kad bunga ros merah ni datangnya daripada Kak Wattie yg berada di Penang yg diberi pada saya bersempena 1st blog anniversary saya yg lalu. Byk menu2 best juga kalau singgah blog kak wattie tu...actualy dah lama kak wattie bagi kad ni tapi dok peram dulu....bukan tak ingat kak tapi masa membataskan...insyaAllah bila dh free ni dan teringat ni saya akan gantungkan...btw terima kasih atas ingatan akak yer....suka sgt dpt kad cantik ini.



Award ni pula saya dapat daripada blogger Sazahaiza byk info di blognya....terima kasih atas ingatan saza coz sudi bg award yg cantik ni...terharu pun ada bila tgk nama blog saya tersenarai dlm blog yg hebat2 tu...actually blog saya ni biasa2 jer...blog org merantau msk2 pun msk org merantau yg biasa2 jer.Terima kasih byk2 :)



kad yang cantik ni pula saya terima daripada  Kak Yus @ antanbertingkah bersempena genapnya usia setahun blog beliau hari ni....Tahniah kak diatas 1st blog anniversary akak tu...semoga akan terus berkongsi cerita dan resepi yg menarik lagi....semoga persahabatan kita dialam maya kan merapatkan lagi ukhwah sesama kita ..insyaAllah.

4 comments:

  1. Assalamualaikum Nieza,
    Tkasih sudi gantung kad akak kat rumah Nieza yg glamer ni, kita pun tumpang glamer gak...ahakssss..

    Semuga persahabatan ini akan terus erat terjalin hingga ke akhirnya...Aminnnn

    ReplyDelete
  2. Salam Nieza. Byk dpt kad ni, tahniah. Suka sangat mee bandung muar, nanti nak cuba versi Nieza pula hehe..

    ReplyDelete
  3. hai nieza..tahniah dari kak ain ye...

    ReplyDelete
  4. Kak Wattie:
    terima kasih...insyaAllah...amin..:)

    Kak umi:
    w.salam...tq kak...ya selamat mencuba:)

    kak Ain:
    terima kasih kak..:)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers