13 Apr 2011

A little Something from kak Jee , card from Kak Yatie & card from Inaku79

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua...sebelum terlupa nak gantung beberapa kad yang diberi dulu....kad yang pertama ni datangnya drp Kak Jee @ dapurkakjee . Sungguh terharu bila poskad yang diberi pada kak Jee telah dibalas pula dgn kad yang cantik ni. terima kasih kak. Rasanya semua orang kenal kak Jee kan....seorang wanita yang terkenal satu ketika dulu pernah menjadi wartawan dan pelakon.

Sekarang Kak Jee menulis skrip drama dan filem sepenuh masa. So...Jutaan terima kasih kepada kak Jee kerana sudi memberi kad yang cantik ni dan  terima kasih juga buat designer kjee a.k.a. Unclepali..memang kreatif dan innovatif.
Tak lupa juga ucapan tahniah juga buat kak Jee coz dah ada blog baru with your own domain name sendiri. Semoga perkenalan kita dialam maya ni dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita.





Kad yang cantik ni pula datangnya drp Kak Yatie @ Sinar Kehidupanku terima kasih kak sudi bagi saya kad ni sungguh terharu dapat kad yang sweet ni...suka sgt colour ni kak...tqvm....mmhuaahhx2:)



kad yang ni dan yg dibawah datangnya dr Inaku79  yang dok jauh merantau juga di bumi Aauckland. Terima kasih Ina diatas ingatan ni....suka sgt bunga ni...cantik ...semoga perkenalan kita dirahmati Allah selalu...tq..mmhuahhhx2:)


1 comment:

  1. tenkiu nieza, sudi gantung kad ni. aiikkk...apesal munge rose ni lg cantik duk kt sini? hahahaha....

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers