13 Mar 2011

Kad Persahabatan


Assalammualaikum...weekend lepas yang membusykan.....buat-buat busy pun yer juga....hehe actually ada byk hal nk dibuat ditambah lak dgn ronda-ronda dihujung minggu so...tak berupdatela blog pun nk bw pun tak sempat. dah malam baru ler ada masa nk ngadap lappy ni. 


Oklah sebelum terlupa nak gantung card yang cantik ni datangnya daripada adinda Amy sensei. Terima kasih yer adinda sudi bagi kad ni sebagai tanda persahabatan di alam maya....mana tau satu hari nanti kita dapat bersua muka pula...InsyaAllah. Walaupun jauh dimata kita tetap dekat dihati.....salam sayang dr Finland...:D

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers