14 Feb 2011

Salam Maulidur Rasul 1432H


Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua....Terima kasih diatas kunjungan kakak, adik dan rakan-rakan blogger ke sini...maaflah tak sempat nk bw dan kunjung balas lagi..dah 2-3 hari juga tak bersiaran....weekend yg mem'busy'kan dan tak sempat nak intai-intai blog pun coz macam-macam aktiviti ada pada weekend yg lepas.

 Bila dh selesai semuanya barulah terasa lega walaupun terasa kepenatannya. Biasalah dah masuk thn 2011 ni mcm-mcm aktiviti la yang kena jalankan disini...So bila dah dapat rehat yang cukup barulah terasa segar  untuk update blog.

Oklah ceter pasal n3 ni saya cuma nk ucapkan Selamat Menyambut Maulidur Rasul kepada semua rakan-rakan blogger, saudara -mara serta semua muslimin dan muslimat tak kira dimana saja berada. Sama-samalah kita memperingati kelahiran Junjungan Besar kita, Nabi Muhammad Sallallaahu ‘alaihi wa Salam (SAW) dengan perbanyakkan selawat. Semoga kita sama-sama mendapat syafaatnya....InsyaAllah.

6 comments:

  1. Fara: tq yer fara salam maulidur rasul juga buat fara sekeluarga:)

    ReplyDelete
  2. Kak Antan: tq kak...salam maulidur rasul juga buat akak sekeluarga...:)

    ReplyDelete
  3. tq kak Ita..salam maulidur rasul juga buat akak sekeluarga:)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers