20 Feb 2011

My Favorite Blog From Ayu @ Citarasa Rinduan


Salam semua...hari ni  baru berkesempatan nak gantung award ni....pagi semalam pi main bowling blk tu pi shopping groceries pastu mlm terasa sakit-sakit lak bdn ni...dgn cuaca sejuk yang melampau kat sini ramai juga org jatuh sakit...so...minta dijauhi lah yer.

Oklah ceter pasal award ni datangnya dr Ayu @ Citarasa Rinduan....kira blogger yg tersohor juga tu. Terharu juga dgn award fav blog ni coz tak sangka pula blog nieza yg biasa-biasa ni tersenarai juga...actually segan juga nk menerimanya coz blog nieza ni tak ada apa yang menarik pun....sekadar cerita org merantau dan main masak-masak yang mana syok sendiri masak dan ambil gambar masakkan jer...selebihnya tu adalah utk berkongsi bersama..itu jer. Apapun Jutaan terima kasih diucapkan kepada Ayu diatas ingatan award ni...nieza pun suka juga blog Ayu coz byk info juga yg nieza dpt dr sana.

Actually lama dah Ayu bg award ni tapi tu la bz jer memanjang....peram dulula...haha jgn marah yer Ayu...walaupun lambat tetap ingat juga....mcm mana org yg ingat kat kita mcm tu lah juga kita kena ingatkan org blk kan. Btw nieza tetap menghargainya walaupun di alam maya dan walaupun belum pernah bersua muka tapi ingatan mesra tetap berkekalan..insyaAllah.

1. Salin gambar dan letakkan di entri.

done

2. Nyatakan dari mana dapat tag dan award ini.


3. Senaraikan lima blog yang menjadi kegemaran dan sebab-sebabnya.
Bab senarai ni tak dapatlah nk disenaraikan coz semua blog nieza suka kerana setiap bloglist yg tersenarai disini semuanya mempunyai kelebihan dan keistimewaannya yang tersendiri....so dgn ikhlas hati nieza bg kepada semua pengunjung yg singgah ke sini...dan sekiranya sesiapa yg sudi untuk mengambilnya amatlah nieza berbesar hati dan janganlah segan-segan utk mengambilnya yer...:)

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers