5 Jan 2011

Happy 1st Blog Anniversary To Yatiememories@ Sinar Kehidupanku


Assalammulaikum....dan salam sejahtera semua...Firstly nak ucapkan selamat ulangthn pertama blog sinar kehidupanku iaitu tuan empunya blognya ialah Kak Yatie yg berada jauh dimata tapi dekat dihati....chewah....:D

ok ceter pasal blog kak Yatie ni,...saya mengenali kak Yatie dialam maya ni sejak kak yatie masih di US lagi....dapat juga berkongsi pengalaman dirantauan org ni. Kak Yatie juga adalah org yang terawal sekali  dikalangan blog msk2  yg follow blog saya pada masa tu walaupun pada masa mula berblog saya tak adalah update selalu pun. resepi mskkan pulak yang biasa-biasa saja dan byk gambar drp cerita.

Lagi pun belum pandai nk setting blog pun masa tu...update pun kekadang jer coz hajat dihati sekadar suka-suka jer bercerita pengalaman di rantauan org tapi bila dah start mencuba resepi msk dan kuih muih ni....especially kuih talam dan kuih lapis yg byk dah saya cuba dr resepi kak yatie..so dr situlah timbul minat utk mengupdate blog selalu sebab selalu tertarik tgk kuih di blog kak yatie dan dr situlah timbulnya minat saya untuk mencuba dan merajinkan diri untuk mengupdate blog selalu.....btw tqvm kak yatie!..:)

Doa dan harapan saya semoga blog sinar kehidupanku akan terus bersinar lagi ditahun-tahun yang akan datang dengan resepi yg meletop lagi...dan menjadi sumber inspirasi bagi blogger2  yg junior seperti saya ini.....dan terima kasih diatas pemberian gambar permandangan yang cantik ini juga....semoga ukhwah yang terjalin mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita..insyaAllah.

2 comments:

  1. Salam Nieza,
    TQ coz sudi ambil gambar kenangan Niagara Falls tu...buat pengetahuan Nieza, kat sinilah kenangan manis akak masa kat US....semoga persahabatan yg terjalin di alam maya ini akan berterusan hingga ke alam nyata...insyaAllah...
    =Nieza adalah antara blogger yg rajin dan kerap singgah blog akak....terima kasih banyak2...Luv U..

    ReplyDelete
  2. Salam Kak yatie,
    ya sama-sama kak...saya suka gambar ni...tak dapat sampai kat sana lagi tapi dapat tgk gambar pun jadilah kan...ya insyaAllah mana tau satu hari nanti kita dapat bersua muka kan...btw thanks kak...love u too..mmhhuahhx2 hehe..:)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers