27 Dec 2010

Winter View 2010

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua....hari ni tak ada tayang menu masak-masak yer...coz nk keluar pi window shopping.....kebetulan hari ni pula ada boxing day kat sini.....sana sinun ada sale...tu yg teruja sgt nk keluar berboxing ni dan mr.hubby lak cuti lagi ler senang ada driver kan...hihi....so..dapur pun x berasap la kalau dh keluar tu jln-jln cari mkn kat luar jer.

Ok...hari ni nk tayang gambar permandangan masa winter kat sini jer la.....Actually photography ni adalah my hobi juga suka ambil gambar....tapi lum la sampai peringkat pro....main belasah jer snap sana sini sinun.....pastu syok sendiri jer lah main edit-edit pula....saja nk isikan masa yg lapang ni kan. 
Apapun layan jer lah gambar kat bawah ni...gambar ni diambil sekitar bandar Helsinki,Finland....dan ada yg di snap dr dlm keta.
*
*
*
*
*



















11 comments:

  1. nieza -cantik nyer..bertuah nyer...

    ReplyDelete
  2. ya memang cantik view kat sini...bila time winter ni semua nampak putih jer...:)

    ReplyDelete
  3. Wow wwweee masyaAllah cantiknya pemandangan dkt sana :D

    Wah shopping aper tadi Nieza. I tahun ni tak pegi boxing lah. Kena save duit sbb harga brg mknan nak naik lagi :( huhuhu

    ReplyDelete
  4. cantik nyer nieza.... ita suka pic yg ais beku kat basikal tu... cantik sangat...

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. cantiknye pemandangan.. tp yang tak tahan cuaca sejuk tu kan.. klau free visit la blog saya http://iriskitchen.blogspot.com, tq

    ReplyDelete
  6. Izah: ya izah subhanallah memang cantik ciptaan Allah

    Anie:mcm2 anie...gila tul tgk sale memang murah ler dapat ler rembat BM Tefal...time sale ni kalau beli memang berbaloi la.kat sini pun sama anie brg semua mahal juga.

    Ita: tu la ais beku tu nampak unik...:)

    ReplyDelete
  7. iris kitchen,
    salam kenal...thanks sudi singgah sini..nanti saya singgah yer..:)

    ReplyDelete
  8. Salam Nieza,
    Teringat kembali kenangan dulu2...hehehe indahnya masa ada snow ni..semuanya nmpk putih jek..skrng akak dah tak merasalah snow tu..kalau nak pergi kat esbok....kah3..

    ReplyDelete
  9. Kak Yatie,
    itulah kan masa snow dok bertimbun ni tgk pun x hairan dah tapi bila tak ada teringat pula kan...mari ler jln sini lak kak...melancong ke europe pula..:)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers