10 Oct 2010

Autumn In My Heart...

Autumn is coming!!....time ni tgk view pokok dan daun maca-macam warna ada....Subhanallah memang cantik sangat ciptaan Allah. Sekejap saja masa berlalu sedar tak sedar dah 1 year kat Finland ni....lepas autumn ni winter sonata pulak....ada juga ramalan cuaca yg mengatakan next week maybe snow akan turun....rasanya mcm belum ready nak sambut winter ni coz baru nak enjoy autumn ni....actually time winter ni bukan tak suka apa cuma time suhu yg melampau tu yg tak tahan sgt...last year 1st time kat sini terkejut jugalah dgn temp yg turun sampai -20degree C tu kat town kalau kat luar town lagilah sejuk....sampai pecah kering abis kulit...perit sgt rasa.....yer la masa tu tak ada pengalaman lagi...harap tahun ni dapat bertahan la kot......oklah ceta pasal Autumn la dulu...Semalam keluar jalan-jalan with my hubby saja lah pusing-pusing tgk view kat sini walaupun cuaca semakin sejuk bergambar tetap tidak dilupa...untuk kenangan kan.ok layan photo-photo autumn dulu lah..



































2 comments:

  1. Subhanallah..cantik sesangat...

    ReplyDelete
  2. yer kak ariza...subhanallah...memang cantik ciptaan Allah....ni dah 2nd time la dapat tgk autumn kat sini sejak datang sini.

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers