2 Jul 2010

Nak cuti-cuti Masak....nak cuti-cuti ke Stockholm...

Hari ni tuan umah nak pi bercuti la pulak....so cuti la masak 2-3 hari ni...bkn nak jln jauh pun ...dekat2 jer...nak ke Stockholm, Sweden....negara jiran Finland ni jer...sajala summer time ni yg menarik pun nak jalan-jalan dan tgk tempat org kan. So .....jam 5 ptng ni saya dan hubby akan naik cruise ship 'Silja Line' utk kesana...so tido atas kapal la mlm ni...dah booking cabin dah....pagi esok baru sampai....ni kira 2nd time la saya akan naik cruise ship ni yg 1st dulu naik ke Tallin, Estonia...tapi kapal tu kecik skit...ni lagi besar....apa ada kat dlm kapal tu nanti blk baru leh ceta....sekrng tak tau nak ceta lagi..hehe...apapun harap-harap selamatla dalam perjalanan pergi dan balik nanti...InsyaAllah.

ni ler rupanya cruise ship yg saya dan hubby nak naik nanti....



No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers