14 Apr 2010

Trip To Dubai

Trip to Dubai ni masa bln April 2007...bercuti selama 4hari 3mlm sahaja bertolak dari Dhaka with Emirates Airline...cuaca time ni sgtla panas nak jln pun tak tahan...ingatkan kat Dhaka saja panas rupanya di Dubai lagi panas apapun syukurla dapat juga berjalan tgk tempat org...syukur alhamdulillah walaupun tak semua tempat kami visit tapi puas hatila juga....ok layan saja photo2nya...






cantik view di tepi laut ni...tapi panas sgt temp dah  lbh 40degree C...pasir pun panas tak leh nak jln..





























dah nak blk dah....bye2 dubai..



No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers