14 Apr 2010

Trip To Bangkok

Trip to Bangkok ni aku dan hubby bertolak dari Dhaka pada bln Mac 2008...ni pun kebetulan aku dapat ticket luckydraw ke Nepal tapi memandangkan Nepal kami dah pergi so...hubby pun tukarlah destinasi lain dan finally hanya Bangkok yg boleh pun so...utk tidak mengelakkan drp due date tu exp kami pun bersetujulah jln kesana...tak byk sgt tempat yg dapat jln cuma 3 hari 2mlm saja..so hanya sempat jln di town dan shopping sajalah....pastu blk semula ke Dhaka.





No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers