17 Feb 2011

Stylish Blogger Award From Kak Naz @ Cute Oven Small Kitchen



Assalammualaikum dan salam sejahtera semua...dah banyak hari tak dapat bersiaran...lately ni bz jer...mcm-mcm aktviti ada kat sini...pastu 2-3 hari lepas bdn pula tak berapa sihat coz demam dan sakit kepala tapi mujur tak melarat sgt.. alhamdulillah hari ni dh ok sikit. Btw.. terima kasih yer kepada kawan-kawan yang bertanya khabar..ada juga yer org ingat kat saya ni...ingatkan tak ada..:).


Minta maaflah bebanyak coz saya belum sempat nk bw lagi...insyaAllah jika ada kesempatan saya akan buat bw dan kunjung balas kawan-kawan yg sudi singgah ke sini.


Oklah hari ni nk gantung award yg dah lama sangat diperam....maaf yer Kak Naz coz lambat gantung award ni...tapi saya tetap ingat dan jutaan terima kasih diucapkan pada kak Naz diatas ingatan untuk beri award ni...dengan berbesar hati juga saya menerimanya. Menurut kak Naz tak payah buat homework tapi saya buat jugalah sikit. dan rasanya ramai juga yg dah dapat award ni tapi saya nk juga beri award ni kepada rakan-rakan blogger yg sudi berkunjung ke sini.

- RULES -
Post the link of the person who gave the award.
Reward recently discovered 15 blogs
Actually ramai lagi nk kasi tapi cukuplah dulu utk kali ni.
Harap-harap sudilah menerimanya...dan semoga persahabatan di alam maya ni dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita....InsyaAllah.

 Place them in a list and discuss them.
Bagi pendapat saya setiap blog mempunyai tarikan dan keistimewaan yang tersendiri...:)

5 comments:

  1. Nieza, terharu sangat dapat award dari Nieza... heheheh, my first award di alam maya ni. Cam tak percaya pulak. Thanks a lot dear..

    ReplyDelete
  2. nieza--
    dengga rela hati ayu angkut bawa pulang yer

    ReplyDelete
  3. waaaaa...dpt award rupanya...ala malu ah akak...(tutup muka)...btw...macih byk2

    ReplyDelete
  4. Kak harleena: sama-sama kak..tq juga coz sudi menerimanya..:)

    Ayu: tq yer ayu...baik2 angkut berat tu...hehe

    Kak NoorMasri: apasal nk malu kak? saya ikhlas bg akak tu jgn ler malu2 kucing pula..haha sama-sama kasih kak..:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum nieza..terima kasih..ingat jugak kat mak3hero ni..
    terima kasih sekali lagi..

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers