30 Dec 2010

Coolest Blogger Award From Mamasya




Assalammualaikum dan salam sejahtera  semua. hari ni nak gantung award yg cool ni.....actually dah lama dok peram sampai nk ranum dah...hehe 

Award ni diberi drp Mamasya yg cool juga blognya...terima kasih mamasya yg sudi bg award ni .... dgn berbesar hati saya menerima award ni mama!.....tapi tak tau la blog ni cool ke tak kan...:D


 Dah dpt award kena buat homework pula...jom kita tgk apa soalannya.
1. Apa Benda Paling Cool Dalam Hidup Korang?
masa mkn icecream Mat kool la kot... pastu dgr lagu

"Paddle Pop, Wow!
Paddle Pop, Yeah!
Super Duper Yummy!"...:P
hmm....boleh ke?....ntah ..apa-apa aje lah..

2. Siapa Orang Paling "Cool" Pernah Korang Jumpa?
Setakat hari ni rasanya my mum la kot....penyanyang..dan tegas dalam kelembutan mendidik kami adik beradik.....kalau buat salah pun mak tak pernah marah dan pukul...memang cool tapi tegur dgn cara baik....itulah wanita  yang paling saya sayang dan terhebat dalam dunia ni....hmm...rindu lak kat my mum..huhu

3. Pass Kepada 3 Bloggers
diharap sudilah menerima award ni yer....:D

4 comments:

  1. maceh nieza! coolest ker?? alhamdulillah.... mmg tgh cool pong.. kekeke... maceh er... nnti biler2 pree kita jwb tag tuh.. lap u!

    ReplyDelete
  2. sama2...cool ler menahan kesejukan tu kan....hehe

    ReplyDelete
  3. Salam Nieza,
    thanks sudi beri akak award ni..akak dah pernah dpt yg sama, nnti akak letak nama Nieza sekali ya..thanks atas ingatan...luv U..

    ReplyDelete
  4. Salam kak yatie,
    oo yer ke?..tak perasan pula btw thanks kak..:)

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers