21 Nov 2010

Winter Sonata datang lagi!!

Alhamdulillah..safely arrived at home yesterday setelah seminggu cuti-cuti europe. Bila keluar jer airport petang semalam tgk semua dah nampak putih....snow pun dah bertimbun ...subhanallah..memang cantik view dgn snow dan cuaca yg semakin sejuk.
Actually penat bercuti belum hilang lagi tapi bila tgk snow yg dah tebal kat depan umah ni teruja sangat nak ambik gambar....bukan tak pernah tgk snow tapi bila nampak semua dah putih ni seronok pula nak snap photo...dan ni adalah musim ke-2 saya dan hubby merasai musim winter kat sini....memang best wonderful experience!.

view kat depan umah...dapat upload 1 photo jer...dah try banyak kali tapi tak boleh juga...maybe ada something wrong .emmm...nantila saya try lagi..

2 comments:

  1. ya la Nadiah..rasa mcm cepat sgt juga... tak ready lagi nak hadapi snow dan winter ni...harap2 thn ni tak sesejuk last year dah la.

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers