4 Aug 2010

Malaysia Canteen 2010

Cerita pasal Malaysian Canteen 31 July 2010  pada hari sabtu yg lepas...Food prepared by perwakilan Helsinki...mulalah ceta masak-masak lagi... ..mcm-mcm menu ada....saya masak ayam masak merah jer...nasi tomato mdm masak...kari kepala ikan Ambs masak..cucur udang pun ada.... dimasak oleh Pn eliza..dan bluberry pie pula kak mastura masak...alhamdulillah mkn semua cukup. Ramai juga jemputan yg datang...termasuk tetamu dr Malaysia team bowling dan Shalin Zulkifli.
actually saya masak ni di tempat parking keta...dapur sementara coz dapur kat atas rumah dah penuh digunakan utk msk mkn yg lain..janji tempat ni bersih so...bolehlah kan...

penat dah berdiri rehat jap ler...banyak juga nak goreng ayam ni...saya msk utk 60org mkn..

my hubby pun tolong sama....

ayam goreng yg siap dimasak

ada juga org nak ambil gambar dgn chef bidan terjun ni...hehe diorang berdua ni berminat sungguh tgk saya msk.... yg lelaki ni Tuka local staf di ofis dgn dia punya wife...org vietnam.

ayam masak merah yg siap dimasak

sayur kobis goreng ni Amb Cheah yg masakkan..

ni pula ceta didapur dirumah Amb Cheah..ramai juga pembantu...

acar buah dah siap..

nasi tomato

kari kepala ikan

ayam masak merah dan ayam panggang

cucur udang

acara mkn-mkn pun bermula



diantara Malaysian yg hadir

Malaysia Team Bowling







bergambar kenangan bersama Shalin dan suami

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers