2 Aug 2010

Bowling World Youth Championships 2010

Busy..busy..busy...emmm...lama tak update blog ni...tuan umah bz saja mcm-macam  aktiviti ada...minggu lepas start dr 23rd July -1st August 2010 ada pertandingan bowling remaja disini...so team bowling remaja negara Malaysia pun turut serta...setiap hari saya dan beberapa kwn malaysian kat sini pergi sokong...rasa berbangga juga bila tgk team dr negara kita main sampai dapat masuk semi final...walaupun tak dapat gold tapi berbaloi juga diorang datang dgn bawa blk pingat gangsa....kira bagus jugala coz ni pertandingan diperingkat dunia.

barisan pemain bowling Malaysia  pada malam opening ceremony



seramai 8 org peserta ...4org lelaki dan 4org perempuan

banyak juga negara yg turut serta



penonton dan penyokong pun ramai juga..

bergambar bersama team Malaysia ,Ambs Cheah Duta Besar Malaysia di Finland dan isteri serta malaysian yg bekerja dan belajar di Finland  pada mlm opening ceremony

me with Fatin

Day 1



ramai juga penyokong dr semua negara

ini penyokong dari Australia dan sweden...macam-macam gaya ada...

pasukan remaja lelaki double telah berjaya ke peringkat semi final dan mendapat tempat ke4...so dapat..pingat gangsa sajalah...tapi kira ok dah kan dari tak dapat. Tempat 1&2  jatuh kepada pemain dr negara USdan ke-3 jatuh pada pemain bowling dr Korea.

gambar bendera ni menunjukkan kedudukan negara yg berjaya memenagi pertandingan ini

bergambar dgn Fatin lagi...budak comel ni org Penang juga..jersi ni pengurus pasukan yg bagi pada penyokong..

sessi bergambar lagi bersama team Malaysia dan Malaysian yg hadir pada  malam tu team Malaysia boy yg berjaya masuk ke semi final.

saya dan suami bergambar dgn pemain bowling yg menang...Aris dan Syimir.

Shalin Zulkifli pun ada...tapi shalin datang lewat sikit dr team Malaysia...dia datang pun sebab ada meeting disini



ni ler barisan pemain bowling ladies yg telah berjaya memenangi pingat....hebat & tahniah! ...tahniah juga pada Team Malaysia ladies...semoga berjumpa lagi..bye.

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers