19 Jun 2010

Summer Potluck

Hari ni ada summer potluck  anjuran persatuan finnish malaysia....(FMA) kebanyakannya yang datang ialah rakyat Msia yg berkahwin dgn org finnish....setiap tahun program summer potluck ini diadakan....so kali ni barula niza berpeluang untuk join coz sebelum ni belum sampai sini lagi....dgn keadaan cuaca yg mendung dan hujan yg renyai2...aktiviti mkn2 terpaksala diadakan didalam rumah saja. banyak juga mkn2 yang dibawa...mcm2 ada...niza cuma bawakan kuih lompang saja.
bergambar bersama Malaysian ladies di Finland





antara tetamu yg hadir

                                                       acara makan-makan bermula..





kek gula hangus

cheese cake with mango

span cake

marble chocolate cake

banana cake

kuih lompang

karipap

ayam panggang berempah

lauk kambing

sayur campur

terung goreng

rojak buah

macam-macam makanan ada.....ada banyak lagi tapi ni saja yg sempat di snap photo...anyway memang enjoy betul makan hari tu banyak sgt juadah mkn....masing2 datang dgn juadah itula  yg jadi banyak ....dah lbh  siap tapau bawa blk pulak.

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers