17 Jun 2010

Ada tetamu datang..

Petang semalam ada tetamu datang rumah....mdm Poh Choo iaitu wife TYT Amb Cheah dan 2org kwn  iaitu suzie dan Laimes yang tinggal di Finland. Dioarang saja jer datang melawat niza coz niza pun baru saja pindah umah baru ni masuk 2 weeks. So menu yg niza masak utk diorang ..roti jala, kari ayam, murtabak, kuih lapis pisang, dan nescafe susu. Laimes pula ada bawa kuih buah melaka...sedap juga...menu minum petang saja dan msk pun yg simple2....terima kasih atas kunjungan semua....seronok juga rasa sekali sekala ada orang datang umah...tak la terasa sunyi sgt.

suzi and madam Poh Choo
Me, Laimes and Mdm Poh Choo

hidangan minum petang




lepas abis mkn-mkn dan borak2 tu we all ke hospital melawat eira bersalin.

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers