30 May 2010

Our Dinner Today at Pizza Hut


cerita pindah rumah punya pasal dapur pun tak berasapla beberapa hari....cuti2 masakla sat...kalau masak pun simple2 aje...bz sangat sekrng ni umah lama nak kena kemas...umah baru lagi la banyak brg nak kemas...singgah mkn jap ler....ni on d way blk dr umah baru... tadi pi tgk org antar perabot baru....pastu  abis kemas ckit2 kat umah sana....we all blk ler ke umah lama pulak utk kemas ckit2 lagi before serah kunci kat owner this monday....emm...penat betul pindah randah ni...tapi apa nak buat nak tak nak kena buat jugalah. esok our last day kat umah lama pastu tamatla sudah ceter dirumah ini.....oklah nak ceter pasal our dinner today....me with my hubby dinner kat pizza hut jer la....mkn pizza seafood + tuna dan pasta salmon....alhamdulillah kenyang tak abis siap tapau lagi bw blk..

ni ler pizza seafood + tuna....dah tinggal separuh baru teringat nak snap photo..


ni pulak pasta salmon...emm...yummy!






1 comment:

  1. Assalamu`alaikum. Nieza tanpa diduga kita bertemua semula dialam maya ini. Kalau nak kenal, sila rujuk balik gambar2 semasa umrah tu. Tengok akak yang kat belakang sekali. Papapun, ingatan saya kini kembali ke tanah suci. Seperti baru semalam.......MasyaAllah. Semoga sejahtera bersama suami tercinta. Sampaikan salam akak pdnye..

    ReplyDelete

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers