1 May 2010

Afternoon Sightseeing

Ada juga aktiviti org Finland ni sempena Labour Day ni....ramai juga yang datang tak kira muda..dan yang tua bertongkat pun ada...so saya dan mr.hubby pun tumpang sekaki la tgk konsert diorang tu walaupun tak faham bahasa finnish.
ni antara yg masih setia menunggu....dlm cuaca sejuk temp 6 degree Celsius...for me memang sejuk lagila  tapi bg diorang tu dah biasa dah.

tengok tu jual belon pun ada....gerai tepi2 pulak jual mkn,coffee, dll....so meriah betul.

macam-macam gaya ada....time2 mcm ni memang ramaila yg naik bicycle coz cuaca pun memang sesuai....mana tempat mesti ada tempat parking bicycle ni....tapi sayang budaya ni tak ada pula kat M'sia.
Me with my hubby ..Inside the car...ronda-ronda di petang hari..
Lepas tgk konsert Labour Day tu my hubby pun ajakla pi ronda-ronda kat tempat lain...apa nak buat nak pi mall tutup...kedai pun semua tutup so....jalan-jalan tgk sea view jerla...tapi best juga dapat tgk view Spring Time in Finland....ni kira 1st time our experience Spring Time in Finland ...wonderful experience...syukur alhamdulillah....rasa sungguh tenang bila tgk sea view....terubat juga rindu dkt  hometown Penang.

Nice View..
view ni nampak macam kat our hometown...Penang....dapat ler melepaskan rindu nak blk jauh..:D

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers