25 Apr 2010

Perwakilan Helsinki Morning Coffee Session


Pada 24 April 2010 Jam 10am ..Perwakilan Helsinki ada buat program 'Morning Coffee' bertempat di rumah Malaysia di Espoo,Finland. Walaupun tak ramai yg hadir coz last minute planning tapi majlis yg sederhana ini tetap meriah juga dgn pelbagai jenis juadah mkn yg disediakan oleh ahli Perwakilan....diantaranya kuih muih,bihun dan laksa. Majlis ini diadakan setiap 4bln sekali dan bertujuan untuk mengeratkan lagi ahli2 kelab disamping itu ada sambutan birthday untuk ahli yang lahir pada bln Jan-April..so..aku pun termasuklah dalam senarai  utk celebrate birthday hari tu....selain dr mkn2..ada juga practice tarian poco-poco....dah lama tak menari poco-poco ni sebenarnya jadi ingat2 lupala.....tapi best juga...anyway...we enjoy and really happy!..:)
Potong kek dgn Mdm Poh Choo dan bersama ahli-ahli Perwakilan yang hadir

Me with Mdm  Poh Choo
Ucapan sepatah dua kata dr Chairperson, time mkn dan sembang-sembang

ni ler Juadah yang disediakan...semuanya sedap2 belaka
dan ni pulak Laksa Asam/Laksa Penang yg aku masak....kuahnya ada didapur lupa plak nak ambil gambar
kek ni special di tempah khas dr kawan kat Finland ni...Sedap dan ditanggung Halal
Me &Yani....Yani ni ler yg buatkan kek tu...ha story ckit pasal Yani ni kan..dia ni Cikgu sekolah dan sekarang CTG..cuti tanpa gaji juga coz ikut husband sambung study kat sini...dia memang pandai buat kek kalau tgk kek dia semua cantik dan sedap2....kira mcm dah leh buka kedaila dan kwn2 kat Finland ni pun ramai yg order darinya....haha cam promosi gitu...jgn marah Yani...hehe.

ni pulak time practice tarian Poco-Poco....tak la pandai sgt pun tapi setakat basic tu bolehlah kan.

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers