8 Nov 2010

Ronda-ronda diwaktu pagi

kisahnya bermula pada hari ahad yg lepas....saya dan en hubby saja jer keluar naik bicycle ronda-ronda dan pusing-pusing kat area rumah ni....walaupun cuaca sejuk bukanlah halangan utk beriadah....dah lama tak kayuh bicycle ni terasa penat jugalah...sedar tak sedar lbh kurang 5-6km jugalah masa ronda2 tu...dalam masa yg sama sempat lagi shot photo tgk view last-last Autumn season ni.....kebanyakkan daun pokok dah luruh...emm sedih pula tengok pokok yg tak berdaun ni...mcm tak ceria jer nampak....hehe tapi mcm tu la kat sini setiap tahun...musim berganti musim. sebelum masuk winter sonata...jom layan gambar last2 autumn season kat sini....shot photo area kat umah jer.


posing jap...


mcm ni la rupanya bila daun semua dah luruh....tapi bila bila snow dah turun nanti semua nampak putih...cantik sangat.



en.hubby dgn bicyclenya..

ni la train yg setiap hari memecah kesunyian....sebelah umah je ni....

baru jer sampai umah dlm 1/2 jam snow pun turun....takla lebat sgt..tapi nampak besar2 juga ...so lepas ni kena gantungla bicycle la nampaknya...tunggu summer time pula baru boleh naik coz bila dah ada snow ni jln pun dah licin.

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers