12 Jun 2010

BBQ in summer time...


Hari ni keluar pergi picnic dan BBQ dgn kwn2 Finland....walaupun cuaca kurang baik dgn angin yg kuat...dan temp pula turun sampai 11 degree celsius....alhamdulillah semua dah selesai....memangla sejuk tapi apa nak buat cuaca kat sini  tak menentu kekadang panas kekadang sejuk pula...tapi suasana berBBQ tetap juga meriah dgn pelbagai juadah mkn yg dibawa.....mcm-mcm mkn ada nasi putih, rendang daging, rojak sayur, bihun goreng,kek, kuih muih, buah, air jus dan mcm2 lagi mkn lain yg tak ingat nak snap photo..seronok juga bila dapat  berkumpul ramai-ramai ni. BBQ ni actually dianjurkan oleh student msia kat sini sempena juga farewell lunch utk Jasmi salah seorang student yg sudah tamat kursus master dan akan pulang ke Msia next week.

ni chicken wing yang sedang dipanggang..




me with mimi and puya



me with all my friends in Finland...

with suria



strawberry...

sosej bun...

ni pulak kek coklat....actually ada patung di tengah2 kek tu tapi tak sempat nak snap bebudak dah ambik...nice cake...sempena birthday anak kwn kat sini....senang maknya pandai buat kek tak payah nak beli lagi..



subhanallah....cantik sungguh view kat sini...semua nampak hijau sejuk mata memandang...ok layan saja photo-photonya..









yg lelaki sempat lagi main bola....

me with iza..

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers