11 May 2010

Lawatan ADUN Johor ke Finland

Hari ni ada tetamu dari Malaysia....rombongan ADUN dari negeri Johor ke Finland....semua yg datang ni YB dan isteri-isteri YB....actually rombongan ni datang semalam lagi tapi hari ni baru diorang datang melawat ke Embassy...so bila dah ada tetamu ni kenala sedia sikit jamuan ringan utk tetamu yg datang...we all just order bihun goreng dari kedai restaurant Malaysia kat sini saja....dan 2 jenis desert....niza cuma masak spring roll jer.

Lepas jer YB-YB tu dgr briefing  pasal embassy...diorang pun dijemputla utk minum pagi...dah abis tu bertolak ke Parlimen untuk lawatan seterusnya. Lawatan ke Parlimen ni memangla penting bagi mereka coz itula tempat keja YB...so...me with my hubby, Pn.Eliza and Wan Zul  pun ikutlah sama ke sana untuk sama-sama dgn lawatan mereka.

Best juga dapat tgk Parlimen Finland ni sebelum ni dapat tgk dalam tv jer....YB-YB ni pun nampak happy jer bila dapat masuk dalam Parlimen tu maybe ada kelainan sikit kot dr yg kat Malaysia.
Sessi bergambar bersama YB

bergambar bersama datin-datin isteri YB
me with my hubby.....diluar Parlimen
me with Pn. Eliza

No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers