14 Apr 2010

Spring in Finland

it's me.....posing dulu....ni ler Ikea di Espoo,Finland...sejak dok sini baru 2kali jer datang sini coz tempat ni jauh skitla dr umah kalau nak datang selalu.



ni ler view kat tepi laut...dekat jer ngan umah tapi apa nama pantai ni tak taula.....dah nak senja time ni so.... singgah sekejap sajala kat sini.

View ni shoot dr dlm keta jer....saja keluar bersiar-siar ngan hubby pada ptg weekend lepas blk dr shopping kat ikea we all pun cuci2 mata la tgk view ni nampaknya tamatlah sudah time winter dan snow dah banyak yg cair so kira time spring la kot before summer......syukur alhamdulillah coz dah tak sejuk sgt.


ni masa on d way blk dr ikea....cuaca dah semakin cerah dah snow pun dah abis. ...senang nak drive keta kalau tak ada snow ni jln pun tak licin.





No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers