21 Apr 2010

Meeting Perwakilan Helsinki

Meeting today pada jam 9am dimulakan dgn meeting khas dgn TYT Amb dan staff di Pejabat Kedutaan Malaysia di Helsinki .....meeting tentang program MIDA 17 Mei nanti...dan Perwakilan turut serta dlm membantu persediaan makanan...so abis tu sambung dgn meeting Perwakilan bersama dgn Pn.Pengerusi Perwakilan dan AJK berkenaan dgn menu utk dimasak dan aktiviti tahunan pada thn 2010. byk juga program yg dirancangkan....harap2 dapat diteruskan dan berjalan dgn lancar insyaAllah...so aku ...sbg setiausaha Perwakilan(Persatuan Wanita Kementerian Luar Negeri di Helsinki) byk juga nak kena buat tapi oklah dapat juga mengisi masa terluang dgn sibukkan diri dan dalam masa yg sama dapat juga berbakti...dan dah biasa pun sebelum ni memang aktif dlm persatuan dan sukan disekolah,kolej dan persatuan belia ...masa my hubby posting di Dhaka pun byk juga program so tak ada masalahla nak join...dan dalam masa yg sama dapatla berkogsi pengalaman yg lalu....dan cam ni la sbg isteri diplomat ada tugas-tugas yg kena buat sbg  isteri diplomat.

Ya la kan....sementara ada peluang ni gunakan sepenuhnya nanti dah blk bekerja bz plak dgn kerja ...kerja..kerja dan kerjala sampai pencen....hehe itupun kalau ler sempat sampai pencen kalau dah selalu sgt nak CTG susah ler nak keja sampai pencen...agaknya separuh jln dah berhenti...entahler tak tau ler cam ner ngan kerjaya tu apapun tak kisahlah asalkan hati mau senang....oklah ceta utk kali ni.

Meeting di Pejabat Kedutaan Malaysia Helsinki dari kiri Nazira (bendahari Perwakilan),baju biru tudung biru tu akula (setiausaha Perwakilan Helsinki), sebelah aku..Mdm Poh Choo wife TYT merangkap Pengerusi Perwakilan, yg tgh tu TYT Amb Cheah Duta Besar di Helsinki ,sebelah TYT Amb tu Pn Eliza (Naib Pengerusi), Satu nama dia memang satu dan bkn dua..hehe gurau jer...dia local staff yg keja kat ofis dan yg last tu Jerlene AJK perwakilan.


Photo ni baru ready sikit....sempat posing dulu before meeting..


No comments:

Post a Comment

sila...sila..jgn segan-segan yer..tq:)

Be Our Guest And Sign This Guestbook...TQVM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

My Blog Anniversary Day

Daisypath Anniversary tickers

Our Wedding Anniversary Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers